Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Test Drive Unlimited Solar Crown: Novi trejler i screenshotovi podeliće mišljenja

U vreme kad Forza Horizon serijal totalno dominira open-world trkačkim igrama, prava je hrabrost konkurisati mu. Ipak, NACON vraća u život Test Drive Unlimited franšizu, a sad nam je ponudi novi materijal iz TDU: Solar Crown. Ipak, iz svega je teško doneti nekakav zaključak.

Naime, novi trejler za igru odloženu za 2023. godinu ne samo da traje svega 54 sekunde, već samo delić akcije prikazuje in-game endžin, a od samog gejmpleja još nema traga, prenosi DSOG. Igre ove kompanije vizuelno nikad nisu posebno oduševljavale, pa bi zaista bilo lepo da vidimo potvrdu kako su se stvari promenile. Sve ovo loše utiče na reputaciju igre, s obzirom da dominiraju komentarima u kojima se izražava skepticizam i nagađa kako nešto nije u redu sa razvojem kad se stvari toliko kriju od nas.

Da bi ublažio situaciju, NACON je ponudio i set screenshotova, za koje se kaže da potiču iz alfa builda igre. Nažalost, ni oni nam ne prikazuju gejmplej akciju ili automobile, već samo puste delove Hong Konga. Ništa od ovoga ne izgleda previše impresivno i vizuelno podseća na WRC serijal koji odlikuje prosečna grafika i visoka zahtevnost. Nadajmo se ipak da su nam utisci pogrešni, odnosno da će sve ispasti kako treba.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!