Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Uncharted ostaje PlayStation eksluziva najmanje do oktobra

Sve informacije koje su procurele u javnost govorile su da će Uncharted: Legacy of Thieves završiti na Windowsu početkom ovog leta. Međutim, čini se da je Sony odlučio da vreme izlaska ove kompilacije pomeri za oktobar.

Legacy of Thieves sastoji se od Uncharteda 4 i njegovog jedinog spinoffa, The Lost Legacy, a ovi naslovi najavljeni su još u septembru 2021. godine, pa se činilo da će se oni pojavti veoma brzo. Da je do odlaganja došlo najbolje potvrđuje zvanična SteamDB stranica gde se sad kao datum navodi 19. oktobar. S obzirom da Sony bukvalno ništa ne govori o igri veoma dugo, možda ovo i nije preveliko iznenađenje.

Ipak, ovo leto neće biti prazno kad je reč o Sonyjevim ekskluzivama, jer će Marvel’s Spider-Man Remastered izaći za Windows 12. avgusta, a nakon toga uslediće i Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Sve to daje nam još vremena za upgrade, s obzirom da neki od ovih naslova podržavaju ray tracing, a cene GPU-a svakog meseca padaju i za po 20%. Sony planira da i sledeće godine pošalje još ekskluziva na PC, a jedini do sad potvrđeni naslov je The Last of Us rimejk.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks for submitting your comment!