Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Posle 20 godina, neko je pronašao tajnu misiju GTA Vice City!

Datamajneri učinili su da razvojni timovi više ništa ne mogu da sakriju od igrača. Ipak, možda će vam zvučati čudno da je jedan od njih tek sad otkrio da GTA Vice City ima skrivenu misiju o kojoj se nije znalo ništa.

Ipak, stvari postaju jasnije kad kažemo da je YouTuber Vadim M pronašao je ovu misiju Vice City: Definitive Edition, jer nje i nije bilo u originalnoj verziji igre objavljenoj pre čitave dve decenije! Kad je reč o misiji, u njoj vidimo glavnog junaka, Tommyja Vercettija kako napušta policijsku stanicu, nakon čega ga dva gangstera slede u Malibu klub. Nakon što Tommy preživi okršaj, on beži sa svojim saradnikom pre nego što im vozilo eksplodira i odvede u smrt. Zapravo, sve ovo je samo scena za film unutar igre, gde se Tommy okušao kao kaskader. S obzirom da je Tommyju glas pozajmljivao nedavno preminuli glumac Ray Liotta, nije teško zaključiti odakle razvojnom timu inspiracija.

Ako se pitate kako je moguće da je ova misija završila u kodu remastera a nema je u originalu, reč je o nemarnosti Groove Street Gamesa kojem je poveren ovaj zadatak. Naime, oni nisu primetili da je deo koda označen kao nešto što je samo za internu upotrebu, tako da je cela stvar završila u prodajnoj verziji igre. Što se same misije tiče, teško je za očekivati da je Rockstar Games ikad dovrši.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!