Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

DICE: Nemamo vremena za novi Mirror’s Edge, dobićete još Battlefielda

Nekima neverovatno zvuči podatak da je DICE nekad bio najpoznatiji po simulacijama vožnje, a uskoro bismo mogli da zaboravimo i da je kompanija ikad izbacila nešto što nije Battlefield. Kako ističu u kompaniji, oni su sad u potpunosti posvećeni ovom serijalu.

Govoreći za GamesIndustry.biz, nova generalna menadžerka kompanije Rebecka Coutaz istakla je da njima ne pada na pamet ni da razmišljaju o trećoj Mirror’s Edge igri ili bilo čemu drugom što nema u svom nazivu reč “Battlefield”. “Mi smo u potpunosti fokusirani na Battlefield 2042”, rekla je ona. “Mi nemamo vremena za bilo šta drugo. Za tri godine želimo da budemo izuzetno uspešni po FPS-ovima, i to nam je cilj.”

Iako je Battlefield 2042 katastrofa, po njenim rečima, DICE neće odustati od njega. “Mi to dugujemo zajednici koja je sa nama već 20 godina, dugujemo to igračima i dugujemo to sebi. Ne smemo da izneverimo sebe, ne smemo da izneverimo igrače. Zbog toga, naš fokus je na Battlefieldu 2042.” U poslednjih deset godina DICE je izbacio svega nekoliko igara koje nemaju veze sa Battlefieldom, gde spadaju samo Ultracore i spomenuti Mirror’s Edge Catalyst.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!