Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Kreće letnja Steam rasprodaja, spremite novčanike i razum

Nama omiljena letnja Steam rasprodaja počinje već u četvrtak, 23. juna, tako da ćemo još jednom biti u iskušenju da potrošimo novac na naslove koji će nam stojati na čekanju za igranje i po nekoliko godina.

Kako se navodi, osim popusta na igre, u ponudi će biti i kolekcionarske kartice, poeni za kupovinu wallpapera, profilnih slika i još svašta nešto, prenosi VG247. Kad je reč o popustima na igre, pregled svega što je na rasprodaji neće biti paklen, jer naslove možemo da pogledamo po žanru, podžanru, tagovima i na još par načina, uključujući ručnu pretragu. Letnja rasprodaja završava se 7. jula, tako da ćete imati dosta vremena za razmišljanje. Jedino što mi savetujemo da izbegavate mamilice poput Namco Bandai igara, koje se po pravilu prodaju po smešnim cenama, ali ne i njihovi brojni DLC-ovi. Tu spadaju Soulcalibur VI, Tekken 7, Ace Combat 7 i praktično svi drugi naslovi ove kompanije.

Ono što je procurelo u javnost jeste da će na popustu biti i Ghostwire: Tokyo, Red Dead Redemption 2, God of War, Cyberpunk 2077, Dying Light 2 i Forza Horizon 5, ali to je naravno samo delić spiska! Dok čekamo rasprodaju, još danas možemo učestvovati u Steam Next Fest June 2022 Editionu, a koji obuhvata na hiljade demoa za buduće igre, razgovore sa razvojnim timovima. Doduše, ako niste ljubitelji niskobudžetnih indi igara, možete i da preskočite i koristite ove dane za igranje naslova dok se krijete od visokih spoljnih temperatura.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks for submitting your comment!