Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Nije iznenađenje: Obe Spider-Man igre sa PS5 stižu na PC ove godine!

Sony nastavlja da svoje PS5 ekskluzive seli na Windows, a ta sudbina sad je zadesila i Marvel’s Spider-Man Remastered & Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Ono što je baš lepo jeste da Spider-Man Remastered stiže već 12. avgusta, dok Miles Morales dolazi na jesen.

Iako su obe ove igre objavljene i za PS4, PC izdanja biće zasnovana na PS5 verzijama. Naravno, to podrazumeva detaljniju grafiku ali i upotrebu ray tracing tehnologije. Dok su vlasnici PS5 konzola morali da biraju između grafike i frejm rejta, nadamo se da Windows izdanje neće imati takva ograničenja. Ono što je ohrabrujuće jeste da portove za PC radi Nixxes koji se do sad odlično snalazio na tom polju. Sem toga, Sony potvrđuje da će PC izdanje imati brojne opcije za podešavanje grafike, pa i kvaliteta ray tracinga.

Sonyjeva računica ovde je jasna – kako su oba ova naslova već dugo u prodaji i sad više ne donose velike prihode, njihovo slanje na PC doneće im nove milione dolara bez po muke. Uostalom, s obzirom na fenomenalnu prodaju prethodnih PS4/PS5 ekskluziva na Steamu i drugim servisima, jasno je da postoji veliko interesovanje! Da podsetimo, uskoro nas očekuje i izlazak Uncharted: The Legacy of Thieves kolekcije.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks for submitting your comment!