Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Najbolja junska igra? Objavljena hardverska zahtevnost za The Quarry

Supermassive Games najzaslužniji je za renesansu žanra interaktivnih filmova, uz Quantic Dream. Njihov najnoviji projekat je The Quarry, a imaćemo priliku da ga igramo već od 10. juna. Na sreću, upravo objavljena hardverska zahtevnost deluje prilično umereno.

Kako se navodi, igra zahteva 50 GB prostora za instalaciju, a kao minimum navodi se Intelov i5-3570, odnosno AMD-ov FX-8350. Na to dodajte GTX 780/RX4 470 i 8 GB RAM. Preporučena konfiguracija podrazumeva Ryzen 7-3800XT/Intel i9-10900K, 16 GB memorije i RTX 2060/RX 5700. Ipak, nigde nije navedeno da li se podrazumevana konfiguracija odnosi na 4K ili 1080p rezoluciju. Igre Supermassive Gamesa po pravilu nisu previše zahtevne, tako da nema previše razloga za strah.

The Quarry je inače interaktivni horor film u kome kontrolišemo čak devet likova! Slično kao njegov prethodnik i PS4 ekskluziva Until Dawn, jedini cilj biće preživeti noć u Njujorku, dok vas proganjaju krvožedni lokalci i misteriozno stvorenje. Da li ćete spasiti nijednog, jednog ili svih devet tinejdžera, zavisiće od brojnih odluka koje morate doneti. Za one sa manje živaca postoji i Movie mod, a koji isključuje sve akcione sekvence. Da je ovo igra sa solidnim budžetom govori nam i to što glavne likove tumače David Arquette, Ariel Winter, Brenda Song i druga poznata imena. Sem za PC, igra će se pojaviti za PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series konzole.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks for submitting your comment!