Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Torchlight 3 izlazi sredinom oktobra

Da li će Torchlight 3 i pored kritika uspeti da ispuni očekivanja?

Na zvaničnoj Torchlight 3 Twitter stranici najavljeno je da možemo da očekujemo da će igra doći u prodavnice za oko dve nedelje!

Kako je otkriveno u objavi, najnovije ostvarenje u serijalu će biti objavljeno 13. oktobra i to u verziji za PC, PlayStation 4 i Xbox One, dok se Nintendo Switch izdanje očekuje nešto kasnije, ali autori nisu hteli da otkriju tačno kad.

Torchlight 3 se već duže vreme nalazi u Early Access fazi, ali je izgleda konačno došao i taj čas da nam Perfect World i Echtra Games donesu finalno izdanje.

Naslov koristi već oprobanu RPG formulu u kojoj gejmeri (u grupi sa još nekoliko saigrača) istražuju svet, ubijaju čudovišta i skupljaju materijal za bolju opremu ili delove epic oklopa. Novina je to što je u igri moguće graditi utvrđenje koje se potom mogu šerovati drugim igračima.

Mada mi nismo uskočili u Early Access, igrači koji su imali priliku da isprobaju novi Torchlight naveli su da se radi o solidnom RPG ostvarenju, ali su takođe zamerili autorima to što nisu imali više hrabrosti za novine. Osim par inovacija, igra je navodno previše slična prethodnicima, ali i ostalim predstavnicima žanra. Na primer, klase su baš onakve kakve verovatno očekujete. Igra na Steam platformi trenutno ima podeljene reakcije igrača (tzv. „Mixed” ocena), a deo njih je i zatražio povraćaj novca tvrdeći da je po kvalitetu daleko iza prethodne igre.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!