Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Demon’s Souls Remake definitivno stiže i na PC!

Da li je informacija o Demon’s Souls Remake procurela pre vremena?

Tokom Sony konferencije tokom koje je otkrivena cena PlayStation 5 konzole, prikazan je i prvi gejmplej video iz Demon’s Souls Remake!

Mnoge igrače je ipak najviše iznenadio natpis na kraju trejlera „Also available on PC”, koji potvrđuje da će legendarni začetnik „Souls” serijala konačno zakoračiti na kompjutere.

Demon’s Souls Remake definitivno stiže i na PC proof

Zaplet poput onih iz latino sapunica usledio je odmah nakon toga: Sony je ubrzo obrisao gejmplej video za igru i postavio novu verziju u kojoj se PC izdanje više ne pominje, pa deluje kao da ova informacija nije trebala da bude objavljena. U zvaničnom saopštenju predstavnici kompanije Sony naveli su da je tekst o PC verziji objavljen „ljudskom greškom” i da naslov izlazi samo za PlayStation 5 sistem.

Sada je kasno za ispravku pa uprkos poricanju, sa sigurnošću možemo da tvrdimo da će Demon’s Souls Remake biti vremenska ekskluziva nove Sony konzole (mada je svuda napisano „PlayStation ekskluziva”), te da će PC verzija biti objavljena nešto kasnije. Sony jasno želi da proda što više primeraka svog novog sistema, a DS rimejk je jedan od bitnih tački u tom planu, pa nismo ni očekivali da će želeti da pričaju o verziji za kompjutere. Ostaje samo da se vidi da li PlayStation 5 makar zadržati konzolnu ekskluzivnost ili će rimejk biti izdat naknadno i za Xbox Series X/S.

Demon’s Souls Remake je pravo reizdanje igre koje koristi isto izvođenje i mehaniku originala i smešta je u impresivniji grafički endžin.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!