Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

World of Warships proslavio 5. rođendan!

World of Warships dobija velike promene za rođendan

Wargaming je proslavio peti rođendan pomorske simulacije World of Warships uz ogroman apdejt igre.

Novi apdejt je zamišljen tako da obeleži pomorsku istoriju kroz specijalnu kampanju, a u igru je dodato i dosta dodatnog sadržaja kako bi ispratili ovu temu.

Nadogradnja 0.9.8 predstavlja novu stalnu kampanju pod nazivom „Pet epoha mornarice“ koja odaje počast istoriji brodogradnje. Obožavaoci mornarice mogu da putuju kroz različite ere u istoriji brodogradnje izvršavanjem 50 zadataka u pet misija. Uspešnim završetkom kvestpva otključaće se trajna kamuflaža Epoha, koja se može primeniti na brodove IX nivoa. Nova kampanja takođe dolazi sa kolekcijom Pet epoha mornarice koja će igrače odvesti na putovanje kroz pet različitih istorijskih doba pomorskog inženjerstva.

Nadogradnja 0.9.8 takođe će doneti novi privremeni tip bitke – Asimetrična bitka – koji će biti dostupan tokom prve dve nedelje proslave godišnjice. Istorijski gledano, prave pomorske bitke često su imale nejednaki broj boraca sa svake strane, što dokazuje da su taktika i strategija
ključni za pobedu nad moćnim neprijateljima. U Asimetričnoj bitci, tim od pet do sedam brodova nivoa VII – VIII boriće se protiv timova od devet do dvanaest brodova nivoa V – VI. Pobeđujući u bitkama, igrači imati priliku da zarade novi privremeni resurs – Battle Tokens.

Ovo je samo deo dopuna koje donosi apdejt 0.9.8., a više detalja o apdejtu, ali i ostalim Wargaming igrama možete da vidite ovde.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!