Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Gotham Knights je nova Batman igra, ali bez Batman-a

Gotham Knights nasleđuju Mračnog viteza!

Warner Bros je zvanično predstavio najnoviju igru smeštenu u Batman univerzum, koja nosi naziv Gotham Knights.

Kako je otkriveno u trejleru, Batman je mrtav, a težak posao da ga zamene imaće članovi Bat-familije: Batgirl, Robin, Nightwing i Red Hood. Priča igre će biti potpuno nova, ali deluje kao da koristi elemente iz sličnog story arc-a koji smo imali priliku da vidimo u stripu.

Na naslovu će raditi razvojni studio Warner Bros. Games Montreal, koji je prethodno radio na Batman: Arkham Origins.

Uz najavni trejler, Warner Bros je objavio i gejmplej video koji otkriva kako će izgledati izvođenje, a po onome što može da se vidi, Batman je dobro podučio „Vitezove Gotama”, jer akcija podseća na „Arkham”. U nekoliko minuta pokazano je šunjanje i napadi iz visine, kao i kombo udarci na koje smo navikli u pomenutom uzoru. Naslov će imati RPG elemente, što i potvđuju energetske skale iznad protivnika.

Gotham City će takođe biti ogroman otvoreni svet koji će igrači moći da istražuju i sukobljavaju se sa poznatim negativcima (MrFreeze je potvrđen kao jedan od njih). Ipak, zanimljiva novina je da će ovaj naslov imati solo, ali i kooperativni mod. Uostalom pogledajte video ispod.

Gotham Knights je cross-gen igra (izlazi za PlayStation 4 i 5, kao i Xbox One i Xbox Series X), a očekuje se i za PC tokom 2021. godine.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!