Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

The Medium je igra koja renderuje dva sveta istovremeno!

Sada je jasno zašto bi trebalo da obratimo pažnju na The Medium

Tokom jučerašnje Xbox Game Showcase prezentacije razvojni studio Bloober Team najavio je The Medium, igru koja će pokušati da izvede nešto nesvakidašnje!

Gejmplej trejler koji su predstavili autori otkriva da će u ovom naslovu dva sveta igre biti renderovana istovremeno, što znači da će igrači moći u bilo kom momentu da skoče iz jednog u drugi. Nešto slično smo viđali u nekim drugim igrama (Guacamelee prvi pada na pamet), ali The Medium to radi u detaljnom 3D kreiranom svetu.

Ni ostatak trejlera nije bio ništa manje impresivan, jer je efektno dočarao horor atmosferu po kojoj je Bloober Team (autori Layers of Fear, Observer i The Balir Witch), sada već prepoznatljiv. Igrači će se tako naći u ulozi Marianne, medijuma koji može da zakorači u svet mrtvih, a zahvaljujući ovoj nesvakidašnjoj sposobnosti ona će moći da utiče na njeno okruženje. To nam odaje utisak da će se mehanika dvostrukih svetova (dual-reality kako to nazivaju autori) koristiti za logičke zagonetke. Zanimljiv koncept je ovu igru ubacio na naš wishlist.

Na igru nećemo morati da čekamo previše, jer je premijera planirana za kraj godine, odnosno najverovatnije oktobar ili novembar 2020. The Medium izlazi za Xbox Series X i PC, a više detalja pogledajte ovde.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!