Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Microsoft Flight Simulator dolazi na 10 diskova!

Microsoft Flight Simulator spreman da obori rekorde!

Dugoočekivani Microsoft Flight Simulator (neki bi rekli neverovatni) je konačno dobio tačan datum izlaska, 18. avgust 2020. godine.

Microsoft je objavio trejler kako bi obeležio ovu vest koji svom silinom prikazuje zašto jedva čekamo da zaigramo ovaj naslov. U prelepom 4K prikazani su do sad najdetaljniji predeli naše planete koje će igrači moći da obiđu u nekoj od poznatih letelica koje variraju od propeleraca pa sve do ogromnih džambo džetova.

Grafički endžin izgleda neverovatno, a tome doprinosi i realistično dočarani vremenski uslovi, kao i, naravno, fizički model simulacije letenja po kojoj je Flight Simultor serijal prepoznatljiv.

Nedavno su objavljeni i hardverski zahtevi, pa sad znamo da će svi zainteresovani za ovaj naslov morati da imaju bar AMD Ryzen 3 1200 ili Intel i5 4460 procesor, bar 8GB RAM-a, AMD Radeon RX 570 ili NVIDIA GeForce GTX770, kao i bar 150GB slobodnog prostora. Zvuči skromnije nego što smo očekivali.

Ono što je nama zapalo za oko je to što svi igrači koji žele da kupe fizičku verziju Microsoft Flight Simulatora mogu da očekuju paket od čak 10 double-layer DVD-ova. Podatak je još interesantniji kada se uzme u obzir da je malo koja igra u istoriji prebacila ovu brojku tada aktuelnog medija (bilo da se radilo o DVD-ovima, CD-ovima ili floppy disketama). Ovu vest je potvrdio izdavač Aerosoft koji će distribuirati igru na našem kontinentu, a u saopštenju je navedeno da čak 90GB od toga čini mapa sveta. Naravno i pored toga sve igrače će sačekati apdejt pre prvog pokretanja ovog ostvarenja.

Pogledajte trejler ispod.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!