Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Borderlands The Handsome Collection je trenutno besplatan

Fenomenalna koop akcija uz Borderlands The Handsome Collection

Epic Games i Ubisoft ovog vikenda dele igre koje bi definitivno trebali da pokupite, ukoliko ih već nemate u kolekciji (hint: Borderlands).

Ovog momenta možete da iskoristite priliku i posetite Epic Game Store gde je Borderlands The Handsome Collection trenutno besplatan za preuzimanje. Ovo je direktan link ka stranici na kojoj se deli kolekcija, ali možete da otvorite i aplikaciju, pod uslovom da je imate instaliranu.

The Handsome Collection se sastoji od druge igre u serijalu (sa svim do sad izbačenim dodacima) kao i solidni The Pre-Sequel. Nema potrebe hvaliti BL2, ali možda nije zgoreg spomenuti da je ovo idealna prilika da se odigra sa društvom, koje sada ne morate da nagovarate da kupe igru.

Epic danas deli i Sludge Life, link za preuzimanje.

Oba naslova, jednom kada ih dodate na vaš nalog, zauvek ostaju u kolekciji.

Nešto kasnije danas, Ubisoft će putem svoje Uplay platforme igračima ponuditi besplatno Far Cry 5 i to sve do 31. maja. Ipak, ovo je samo free weekend ponuda što znači da će igra „ispariti” iz kolekcije od ponedeljka. Ipak, radi se o jednom od boljih Far Cry naslova, pa je možda ovo solidna prilika da vidite da li vam „leži”. Uostalom, pročitajte i naš opis.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!