Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Ubisoft će uskoro predstaviti novu veliku igru – najverovatnije novi Far Cry

Šta nas to čeka tokom Ubisoft Forward prezentacije?

Ovih dana moglo je da se čuje da će Ubisoft tokom svoje naredne prezentacije otkriti još jednu veliku igru, a to će po svemu sudeći biti novi Far Cry.

Francuski izdavač najavio je da će umesto E3 konferencije za novinare ove godine emitovati „digitalnu konferenciju” pod nazivom Ubisoft Forward. Ovaj događaj se priprema za 12. jul, a izgleda da će tokom njega biti otkrivena još jedna AAA igra.

Nakon što je nedavno predstavljen Assassin’s Creed Valhalla najveći broj gejming stručnjaka je bio složan u pretpostavci da to mora biti novo ostvarenje u Far Cry serijalu. Za sad su mišljenja jedino podeljena o tome da li će to biti punokrvni nastavak, Far Cry 6, ili će to biti još jedan spin-off kao što je bio New Dawn. Sada je još zanimljivije to što se nedavno pominjalo da bi glumac Michael Mando mogao uskoro da reprizira svoju ulogu manijakalnog kriminalca Vaas Montenegro-a iz Far Cry 3. Ovo je naslutio sam glumac u nedavno održanoj Reddit AMA sesiji.

I pored toga, spremni smo da tvrdimo da ovo verovatno nije vest koju su igrači želeli da čuju, jer se u prethodnom periodu pričalo da francuski izdavač možda priprema novu Splinter Cell igru ili možda čak i naredni Prince of Persia. Umesto toga, Ubi radi na igri u serijalu koji kao da je odavno istrošio sve dobre ideje (mada se nama Far Cry 5 dopao).

U svakom slučaju, biće zanimljivo ispratiti Forward prezentaciju, jer je Ubisoft nedavno otkrio da je prinuđen da odloži većinu naslova koje priprema za ovu godinu, pa Skull & Bones, Watch Dogs: Legion, Tom Clancy’s Rainbow Six Quarantine, Watch Dogs: Legion, Gods & Monsters, a ni Beyond Good and Evil 2 trenutno nemaju tačan datum izlaska.

Doduše, nedavno smo imali priliku da čujemo glasinu da će Assassin’s Creed Valhalla biti objavljen sredinom oktobra.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!