Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Epic Games Store – Otkrivene tri naredne besplatne igre

GTAV nije jedina dobra igra koju će Epic Game Store pokloniti narednih dana

Epic Games Store trenutno poklanja Grand Theft Auto V, ali igrači mogu da očekuju još dobrih igara ako je verovati najnovijoj glasini.

Na osnovu slike koja je procurela u javnost, nakon GTAV igrači će na EGS moći da pokupe Civilization VI od 21. maja, Borderlands The Handsome Collection od 28. maja, a Ark Survival Evolved od 4. juna.

Verujemo da ne moramo da predstavljamo posebno ni jedan od navedenih naslova, ali možda je vredno pomenuti da nijedan od njih ranije nije mogao da se ugrabi besplatno. Samim tim, možda je ovo dobar razlog da ispratite Epic Games Store akciju.

Nedavno se nagađalo da bi i The Witcher 3: Wild Hunt mogao biti jedna od besplatnih igara, ali sudeći po ovom spisku, to se ipak neće desiti.

Ovo ostvarenje, to jest njegovo Game of the Year izdanje, pak možete da kupite po najnižoj ceni dosad na Epic Games Store Mega Sale rasprodaji. Ukoliko uzmete GTAV uz njega ćete dobiti kupon koji kada se primeni na trenutnu cenu Witcher 3, omogućuje da pazarite igru za samo 5 američkih dolara, što morate da priznate da je ponuda koja „ne sme da se odbije”.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!