Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Assassin’s Creed Valhalla potvrđen, detaljno predstavljanje danas popodne

Assassin’s Creed Valhalla izlazi ove godine!

U današnjem specijalnom strimu Ubisoft i umetnik BossLogic potvrdili su da se sprema Assassin’s Creed Valhalla.

Umesto tradicionalnih trejlera i suvoparnih govorancija u dugačkim lajvstrimovima, ovog puta Ubisoft je odabrao nešto drugačiji pristup. U nekoliko sati dugom prenosu, umetnik koji se predstavlja kao BossLogic, crtao je ilustraciju inspirisanu motivima nove igre.

U prvim momentima su se nazirali srednjevekovni ratnici i utvrđenje, dok su kasniji otkrili nordijsko okruženje, što je potvrdilo ono što su mnogi već odavno znali – novi Assassin’s Creed će biti smešten u vreme vikinga!

Iznenađenje su donekle otkrile glasine koje smo mogli da čujemo u prethodnom periodu, ali i informacija da je domen sa baš ovim imenom igre već rezervisan na ime kompanije koja obavlja ovaj posao za francuskog izdavača.

Ubisoft je odmah po okončanju prenosa najavio da će igra detaljno biti prikazana 30. aprila u 17:00h po našem vremenu. Taj strim ćete moći da ispratite na ovom linku.

Pogledajte ubrzanu verziju strima u videu ispod.

Mnogi očekuju da će i Valhalla slediti koncept koji je započeo Origins, a usavršio Odyssey. To znači da najverovatnije možemo da očekujemo RPG elemente, kao i pomorske bitke što naslućuju i brodovi na ilustraciji.

Ovaj post će biti apdejtovan naknadno.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!