Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Crysis Remastered zvanično potvrđen, izlazi na leto

Crysis Remastered stiže već za nekoliko meseci

Nakon nekoliko tizera i procurelih informacija, Crytek je konačno potvrdio da planira da objavio Crysis Remastered ovog leta za sve aktuelene sisteme.

Za sad smo ostali bez gejmplej videa ili slika iz igre, ali je razvojni tim otkrio neke tehnikalije u vezi sa remasterizovanom verzijom čuvenog FPS ostvarenja iz 2007. godine.

Crysis Remastered će imati unapređene teksture i modele likova, temporal anti-aliasing, SSDO, SVOGI i kako navode autori najnoviji depth of field. Razvojni tim će raditi i na drugim specijalnim efektima kao što su novi svetlosni efekti, motion blur, parallax occlusion mapiranje i novi particle efekti. Uz sve to navedeni su i volumetric for i shafts of light, softverski ray tracing i screen space reflection.

Navedeno je dosta tehničkih pojmova, ali ukoliko niste baš sigurni šta sve to znači, poenta je jasna: novo izdanje igre će izgledati neuporedivo bolje u odnosu na originalnu verziju.

U prvi mah se iz Cryteka čulo da spremaju neke nove Crysis vesti, pa su se igrači odmah ponadali da se radi o novom nastavku, te je deo njih ostao razočaran najavom remastera koji obično nisu dovoljno kvalitetni da opravdaju trud, ali i kupovinu (Warcraft 3 možda?). Pojedinci su takođe naveli i da Crysis i dalje izgleda odlično, obzirom da je bio grafičko čudo kada je objavljen, ali oni verovatno zaboravljaju koliko je prvo izdanje bilo neoptimizovano pa rad autora samo u ovom segmentu će možda biti dovoljan da opravda investiciju.

Crysis Remastered se očekuje leta 2020. godine u izdanju za PC, PlayStation 4, Xbox One i Switch.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!