Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Street of Rage 4 izlazi 30. aprila!

Povratak legende: krajem meseca izlazi Street of Rage 4

Razvojni tim DotEmu je zvanično objavio da planira da objavi najnoviji nastavak legendarne skrolujuće tabačine – Street of Rage 4 krajem meseca.

Street Of Rage 4 nas očekuje već 30. aprila u verziji za PlayStation 4, Xbox One, Switch i PC (Steam).

Prva igra nakon više od dvadeset i pet godina vratiće na naše igračke sisteme čuvene junake Axela, Blaze i Adama, kojima će se pridružiti novajlije Cherry i Flloyd, kao i drugi likovi iz prethodnih igara. Autori navode da će igrači moći da biraju između ukupno 17 junaka.

Razvojni tim je želeo da zadrži prepoznatljivo izvođenje i da ga osveži novinama, kao i da skockaju novom prezentacijom po kojoj je Lizardcube prepoznatljiv (Wonder Boy: The Dragon’s Trap). Tu je i opcija za retro sprajtove, a ceo doživljaj će začiniti i retro muzička podloga koja je pratila prethodnike predvođena kompozitorom Yuzo Koshiro.

Pojedini gejming mediji su nedavno preneli vest da SOR4 izlazi 23. aprila, što je Dotemu demantovao, a sad znamo da će igra stići nedelju dana kasnije.

Ovo je serijal uz koji smo mi u VGA timu provodili mnogo vremena tokom devedesetih, pa sad ne možemo da iščekamo taj 30. april!

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!