Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Final Fantasy VII Remake najverovatnije izlazi i za PC

U najboljem slučaju, Final Fantasy VII Remake PC tek od 2021. godine

U poslednjem trejleru za Final Fantasy VII Remake, Square Enix je najverovatnije otkrio da je PC verzija uveliko u pripremi.

Nakon skoro pet godina čekanja, FF7 Remake konačno je izašao u petak za PlayStation 4, a naše oduševljenje nismo mogli da sakrijemo u opisu koji možete da pročitate ovde. Ipak, igra najverovatnije neće ostati PlayStation 4 ekskluziva, jer sve više dokaza upućuje na to da Square Enix vredno radi na PC izdanju.

Tu tvrdnju dodatno potvrđuje najnoviji trejler za igru (sadrži spojlere!) koji prikazuje Final Fantasy VII Remake gejmplej snimljen na PC konfiguraciji!

Square Enix ni u jednom momentu nije zvanično potvrdio ovu informaciju, pa igrači tvrde da poruka „Gameplay captured on PC” može da znači samo jedno. Zašto bi uopšte inače prikazivali tu, grafički napredniju verziju u odnosu na izdanje za PlayStation 4?

Kada bi igra mogla da bude objavljena za PC je veliko pitanje. Po ranijim navodima koji su potvrđeni u samom videu, FF7 Remake bi trebalo da ostane PS4 vremenska ekskluziva bar godinu dana od izlaska, tj. do aprila 2021. godine. Square Enix svakako ne beži od toga da svoje naslove prebaci na što više igračkih platformi o čemu svedoči recimo Final Fantasy XV koji je nakon godinu i po dana od svoje premijere na PlayStation 4 i Xbox One konzolama stigao i na PC.

Pogledajte video (upozorenje: sadrži spojlere).

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!