Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Rayman Legends je trenutno besplatan na Uplay

Rayman Legends možete da dodate na vaš nalog do 3. aprila

Ubisoft je objavio da će igrači imati priliku da besplatno dodaju Rayman Legends u svoju kolekciju tokom narednih nekoliko dana.

Jednu od najboljih platformskih igara u poslednje vreme možete da preuzmete sve do 3. aprila ukoliko se uputite na ovu stranicu ili otvorite Store na Uplay aplikaciji. Jednom kada dodate igru ona će zauvek ostati u vašoj kolekciji, a ukoliko nemate nalog, možete da ga napravite besplatno.

Rayman Legends je naslov koji može da igra do četiri igrača istovremeno, a u njemu će oni imati zadatak da skupljaju „Lum-ove”, oslobađaju Teensie-je, kao i da eleminišu brojne neprijatelje. Ovo ostvarenje predstavlja odličan izbor ukoliko ste igrali Rayman Origins, jer sakuplja nivoe iz prethodnika, ali ga i proširuje brojnim novim izazovima, poput novih muzičkih nivoa. Naslov je predstavljen u prelepoj 2D animaciji, uz određene 3D elemente.

Ovo je tek poslednji naslov u nizu koji je Ubisoft odlučio da pokloni igračima, jer je prethodno organizovao dva „free weekend” događaja, a nedavno je Child of Light bio besplatan. Tokom narednih nedelja očekuje se da će Ubisoft pokloniti neku od Assassin’s Creed i Just Dance igara. Cilj je, kako ističe francuski izdavač, da se motivišu igrači da ostanu kod kuće u borbi protiv pandemije koronavirusa Covid-19.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!