Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

The Sims 4 Discover University

The Sims 4 Discover University je osma ekspanzija popularne upravljačke simulacije, a druga koja je objavljena tokom 2019. godine, što nam govori da EA i Maxis još ne odustaju od ovog naslova. Najnovije proširenje igre nije bogato sadržajem kao neka prethodna izdanja, ali ipak donosi dovoljno zanimljivih novina.

Očekivano, ekspanzija uvodi u igru novi svet, Britechester, na kojem se nalaze dva univerziteta: Foxbury Institute i University of Britechester. Obe visokoškolske institucije nude različita usmerenja, kao i dizajn pa nude igračima zanimljive opcije prilikom igranja. Ipak, upasti na neki od njih neće biti jednostavan zadatak, baš kao što je to slučaj i u stvarnosti. Simići moraju da budu pametni, popularni ili pak dovoljno bogati da „podmažu” svoju prijavu.

The Sims 4 Discover University screenshot

The Sims 4 Discover University donosi tri nove karijere i čak 13 različitih stepena napredovanja što je znatan pomak u odnosu na prethodne igre koje su imale sličnu ekspanziju. Proširenje takođe nudi dosta različitih opcija igranja, pa vaši simići će morati da se izbore za školarinama ili pak sa ispitima i nedostatkom vremena.

Od gejmplej novina vredi pomenuti to što simići sad mogu da voze bicikla (trotineti još nisu stigli do njih izgleda) ili da unaprede nove veštine Research ili Debate. Sve to neizostavno vodi ka mogućnošću da junaci kreiraju svoje robote, koji će imati iste mogućnosti kao i simići, pa čak i da završe u krevetu sa njima.

The Sims 4 Discover University screenshot

Osim svega navedenog, ekspanzija očekivano donosi i dodatne odevne predmete, detalje, kao i nameštaj, ali se mora priznati da količina sadržaja deluje skromnije nego u nekim prethodnim proširenjima. Obzirom da EA i dalje prodaje ekspanzije po istoj ceni kao i pre više od pet godina (i uz minimalne popuste na rasprodajama), nismo sigurni da bi baš ovo proširenje stavili na prvo mesto.

Ipak, i pored pojedinih propusta, Discover University je odlična ekspanzija koja će se sigurno dopasti ljubiteljima The Sims franšize.

Igru nam je poslao Electronic Arts, ali to nije uticalo na našu konačnu ocenu u skladu sa našom politikom o objektivnosti.

Ukratko

The Sims 4 Discover University

The Sims 4 Discover University je osma ekspanzija popularne upravljačke simulacije, a druga koja je objavljena tokom 2019. godine, što nam govori da EA i Maxis još ne odustaju od ovog naslova. Najnovije proširenje igre nije bogato sadržajem kao neka
8.1
Ne propuštati!
Izvođenje
8.1
10
Vizuelne karakteristike
8.0
10
Zvuk
8.2
10
8.6
10

Podelite ovaj tekst:

Pročitajte i:

0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Gejmplej
    Grafika
    Zvuk
    A mininum rating of 0 is required.
    Please give a rating.
    Thanks for submitting your rating!

    Thanks for submitting your comment!