Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Call of Duty Warzone okupio više od 15 miliona igrača

Da li je Call of Duty Warzone novi Battle Royale kralj?

Activision je zvanično potvrdio da je Call of Duty Warzone do sad isprobalo više od 15 miliona igrača iz svih krajeva sveta.

Ova brojka obuhvata igrače sa svih platformi, a podatak je zanimljiv jer je Activision pre samo dva dana rekao da Warzone igra više od šest miliona igarača. To znači da je battle royale mode najnovije Call of Duty igre uspeo da privuče više od devet miliona gejmera samo u poslednja dva dana!

Call of Duty Warzone je objavljen 10. marta, a pretpostavlja se da je najveći broj igarača došao jer se radi o besplatnom modu jednog od najpopularnijih FPS serijala. Na veliko interesovanje su uticali i YouTube i Twitch strimovi najpopularnijih influensera, ali se pretpostavlja da veliki udeo u tome ima i koronavirus (COVID-19), zbog kog dobar deo igrača bira da ostane u svojim domovima (pa…. više nego ranije).

COD Warzone donosi battle royale okršaje za do 150 igrača na jednoj mapi, a izvođenje ima i inovacije u odnosu na druge predstavnike žanra poput prilike da se igrači vrate u meč nakon pogibije, putem 1 na 1 okršaja. Activision je takođe potvrdio da planira da unapređuje i apdejtuje igru tokom vremena, pa je Warzone do sad dobio već nekoliko bitnih dopuna.

Akciji možete da se pridružite odmah putem Battle.net platforme, kao i PlayStation 4 i Xbox One igračkih sistema.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!