Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Horizon Zero Dawn definitivno stiže na PC!

Steam će ugostiti i Horizon Zero Dawn!

Sony je danas zvanično stavio tačku na glasine i potvrdio da Horizon Zero Dawn zaista stiže na PC sisteme putem Steam platforme.

U svojoj izjavi Sony nije bio preterano rečit i naveo je samo da je prelazak HZD na PC samo jedan od načina na koji će više ljudi upoznati PlayStation.

PC igrači će opet dobiti poslasticu vrednu čekanja, jer osim što se radi o jednom od najboljih naslova sa PlayStation 4 konzole (naša recenzija je ovde, a tu je i video opis) , Horizon Zero Dawn će doći u Complete Edition izdanju koje obuhvata ogromnu ekspanziju The Frozen Wilds. Mogu se očekivati i brojna tehnička unapređenja poput višeg i stabilnijeg frejmrejta, novih efekata i veće rezolucije.

O PC verziji ovog naslova se priča već neko vreme, a o tome smo redovno pisali kod nas na portalu. Jedna od zanimljivijih glasina je bila i da će se Sony odlučiti na ovakav korak jer se uveliko sprema drugi deo igre, te bi PC izdanje trebalo da posluži kao svojevrsni „podsetnik”.

Horizon Zero Dawn stiže na PC tokom letnjih meseci ove godine, a Sony i razvojni tim Guerrilla Games će uskoro objaviti više detalja.

U videu ispod podsetite se kako je to izgledalo kada su Djixx i naš specijalni gost Wikluh Sky isprobali ovaj naslov.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!