Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Outriders dobio novi trejler i odlaganje

Na gameplay video iz Outriders ćemo izgleda sačekati

Kompanija Square Enix i razvojni tim People Can Fly (Bulletstorm) su danas objavili novi trejler za nadolazeći pucački RPG Outriders.

Trejler predstavlja dužu verziju prethodnog videa koji opširnije predstavlja svet u koji je smeštena igra. Uz akciju na ekranu, razvojni tim je objasnio i to da će igrači moći da kreiraju svoje likove (Outrider-e, kako ih nazivaju) i potom će imati priliku da istraže neprijateljski nastrojenu planetu. Naslov će imati duboku priču i sopstveni univerzum, kao i raznoliko okruženje koje će kombinovati šume, planine i pustinje.

Za detaljniji prikaz igre najbolje je da pogledate trejler, a u odsustvu gejmplej videa, možemo samo da dodamo da autori obećavaju intenzivnu kooperativnu akciju. Po ovakvom opisu, kao i looter-shooter karakteristikama poput ajtema i gear setova, nije teško uporediti Outriders sa naslovima kao što su Anthem ili Destiny, pa se nadamo da će autori uneti nešto originalno u ovaj sada pomalo izlizani žanr.

People Can Fly je prvi trejler objavio tokom E3 sajma prošle godine, kada je navedeno da Outriders izlazi tokom leta 2020. Kako može da se vidi u novom trejleru, igra će ipak biti objavljena krajem ove godine. Zanimljivo je pak dodati da će ovo ostvarenje biti objavljeno i za narednu generaciju konzola.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!