Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Godfall je prva najavljena igra za PlayStation 5

Godfall takođe stiže i za PC!

Jedan od prvih naslova koji će krajem naredne godine stići uz PlayStation 5 konzolu je akcioni RPG Godfall, otkriveno je tokom The Game Awards.

U pitanju je akcioni „looter slasher”, kako ga opisuju sami autori, sa pogledom iz trećeg lica i akcijom u realnom vremenu možda najviše nalik na Devil May Cry serijal i slične (mada ovo uzmite sa rezervom jer gejmplej još nismo videli). Razvojni tim je naglasio da će naslov biti najzabavniji kada se igra u društvu, a kooperativna igra se naslućuje i na osnovu trejlera koji prikazuje tri heroja, ali autori tvrde da može da se igra i solo.

Mada će Godfall biti konzolna ekskluziva i premijerni naslov PlayStation 5 igračke platforme, igra će biti objavljena i u PC verziji putem Epic Games Store.

Naslov će koristiti Unreal Engine 4, ali za sad nismo dobili priliku da vidimo kako izgleda gejmplej ovog ostvarenja. Očigledno je da ćemo na to morati još malo da pričekamo.

Godfall će dakle biti objavljen uporedo sa dolaskom nove konzole krajem 2020. godine, a za sad je jedini naslov za koji je potvrđeno da će biti objavljen za PS5.

Na igri radi Counterplay Games (najpoznatiji po odličnoj igri Duelyst), a ona će biti objavljena sa pečatom studija Gearbox. Mada će ovo biti druga igra razvojnog studija, tim je sačinjen od developera koji su radili na brojni velikim igrama kao što su Call of Duty, Destiny 2, Diablo 3, God of War, Titanfall 2 i drugi.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!