Hellblade 2 zvanično predstavljen!

Slider Vesti Xbox

Hellblade 2 promoviše snagu nove Xbox konzole!

Microsoft i razvojni tim Ninja Theory su danas uz pomoć fenomenalnog trejlera zvanično najavili da je Senua’s Saga: Hellblade 2 u izradi.

Kako je otkriveno tokom The Game Awards, nastavak interesantnog Hellblade: Senua’s Sacrifice se priprema za Xbox Series X konzolu koja nam stiže krajem naredne godine. Za sada nije poznato da li će igra biti Xbox ekskluziva, mada se pretpostavlja da će biti objavljena i za PC.

Prva igra, Hellblade: Senua’s Sacrifice, je izdata tokom 2017. godine, a brzo je postigla veliki uspeh zahvaljujući zanimljivom izvođenju i priči. Uspeh ovog naslova je još impresivniji kada se zna da je na njoj radilo samo 20 ljudi! Uz to, nama je zanimljivo i to što je na ovom naslovu radio i novosadski studio 3lateral.

Senua’s Saga: Hellblade 2 koristi Unreal Engine 4, a kako to izgleda u pokretu možete da vidite u trejleru ispod koji je ceo urađen u tom grafičkom endžinu.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password