Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

The Survivalists je naslednik The Escapists i stiže naredne godine

Nakon dve igre u zatvoru, The Survivalists će nas izbaciti na napušeno ostrvo!

Team17, autori serijala The Escapists najavili su da će tokom naredne godine objaviti spiritualnog naslednika The Survivalists.

Igra je predstavljena tokom Nintendo Switch događaja koji je održan nedavno, ali će Team17 objavi svoj nov naslov i za PC, kao i aktuelne konzole.

U The Survivalists igrači će biti nasukani na pusto (proceduralno generisano) ostrvo gde će morati da prežive koristeći sve moguće načine. Pored lova i skupljanja biljki i materijala, glavni junaci će moći i da treniraju majmune na ostrvu kako bi oni radili osnovne radnje kao što su građenje, seča drveća i slično.

Naslov će podržavati kooperativnu igru za do četiri igrača, putem interneta, koji će zajedničkim snagama moći da ispunjavaju zadatke koje im diktira tajnovita osoba na pustom ostrvu.

Prethodne igre u serijalu su bile odlično prihvaćene kod igrača, pa gajimo velike nade da će razvojni tim unaprediti odlične ideje koje su imali, ali i doneti neke novine kao posledicu promenu okruženja.

The Survivalists izlazi za PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch i kompjutera putem Steam platforme, za sad neutvrđenog datuma tokom 2020. godine. Činjenica da autori navode trenutne sisteme nam govori da će igra možda izaći tokom prve polovine 2020. godine.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!