Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Resident Evil 3 Remake navodno izlazi 2020. godine!

Samo je pitanje vremena kada će Capcom najaviti Resident Evil 3 Remake, tvrde mnogi

Na internetu se pojavljuje sve više glasina da Capcom aktivno priprema Resident Evil 3 Remake, a najnovija informacija je da naslov izlazi 2020. godine!

Do sada je nekoliko izvora potvrdilo ovu informaciju, gde je poslednji od njih jutjuber Spawn Wave, koji je i naveo da će igra biti objavljena tokom naredne godine.

Capcom do sada nije ni potvrdio, ali još važnije, ni demantovao ove navode. Ipak, u ovim momentima nemamo nikakve informacije o tome kako će igra izgledati niti kada ona tačno izlazi.

Na osnovu uspeha Resident Evil 2 Remake-a, koji mnogi igrači navode kao najbolji rimejk do sada, reizdanje naredne igre u serijalu možda i ne bi trebalo da bude preveliko iznenađenje. Mnogi gejming mediji su takođe nominovali RE2 Remake za igru godine.

Jedna od nominacija dolazi i od ekipe koja organizuje The Game Awards događaj, a tek ostaje da se vidi da li će baš RE2 Remake pokupiti titulu. Ono što je interesantno je da se baš ovaj šou navodi kao onaj gde će Capcom zvanično predstaviti igru, ali ovo je zaključak koje smo mogli da pročitamo i za sve druge glasine u poslednje vreme.

Resident Evil 3 Nemesis je prvi put objavljen na prvoj PlayStation konzoli 22. septembra 1999. godine u Japanu, odnosno 21. februara 2000. godine u Evropi. Nakon toga naslov je objavljen za PC, Sega Dreamcast i Nintendo GameCube.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!