Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Diablo 4 zvanično najavljen!

Objavljeni prvi snimci iz Diablo 4!

Baš kao što smo i očekivali, Blizzard je tokom BlizzCon-a zvanično najavio Diablo 4 uz dva videa i dosta informacija o novom nastavku popularnog serijala.

Iako smo očekivali da će Blizzard predstaviti novi Diablo, laknulo nam je kada smo konačno videli zvaničnu najavu „četvorke”. Blizz nas je do sada nekoliko puta navodio na to da je nova igra u pripremi, pa nas je i razočarao sa Diablo Immortal, da bi smo tokom jučerašnjeg dana konačno dobili prve informacije o Diablo 4.

Igra planira da vrati serijal na stare staze, one koje je postavio Diablo 2. Četvorka će biti mračnija, krvavija i još okrutnija nego prethodnici, ali će istovremeno objediniti sve najbolje elemente iz serijala. Kako su otkrili autori, najnoviji nastavak će takođe ispraviti i greške koje su načinjene u Diablo 3 poput otvorenih aukcija (tj. mogućnosti kupovine pravim novcem) ili nedostatka sadržaja.

PvP mod je jedna od novina najnovijeg ostvarenja, kao i mountovi, a za sad su potvđene tri klase: Druid, Mage i Barbarian. Igrači koji posete BlizzCon ovog vikenda, imaće priliku da isprobaju D4.

Više detalja možete da vidite u snimcima ispod, a za kraj ćemo samo dodati još da Blizzard nije objavio datum izlaska igre osim da će ovaj naslov biti objavljen paralelno za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Obzirom da nas nove konzole očekuju krajem naredne godine, ovo je verovatno potvrda da će Diablo IV stići nešto ranije, mada se očekuje i reizdanje igre za nove igračke platforme.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!