Watch Dogs: Legion, novi Rainbow Six i Gods and Monsters odloženi do daljeg

PC Slider Sony Vesti Xbox

Ghost Recon Breakpoint uticao na odlaganje nove Watch Dogs igre i još dva Ubi naslova

Ubisoft je tokom prezentacije za investitore objavio da će pomeriti izlaske igara Watch Dogs: Legion, Rainbow Six Quarantine i Gods and Monsters.

WD: Legion je inicijalno trebalo da bude objavljen 3. marta 2020. godine, a sada je odložen za narednu fiskalnu godinu, koja počinje sa drugim tromesečjem godine. Ipak, Ubisoft nije naveo novi datum premijere, pa novi Watch Dogs može da izađe u aprilu, ali i kasnije tokom godine. Sličnu sudbinu su doživeli i Gods & Monsters (open-world RPG od Assassin’s Creed Odyssey ekipa) i Rainbow Six Quarantine (taktički multiplejer pucačina) koji su se takođe očekivali početkom 2020. godine.

Francuski izdavač je naveo da iza odluke stoji želja da se poveća vreme za razvoj ovih igara. „Ovi naslovi imaju jak identitet i veliki potencijal, ali nam je cilj da planirane inovacije budu savršeno implementirane kako bi igrači dobili optimalan doživljaj”, naveo je predsednik kompanije Iv Gilmo (Yves Guillemot).

Iza ovakve odluke gotovo sigurno stoji i činjenica da Ghost Recon Breakpoint nije prošao sjajno kod igrača i kritike. To je i sam Gilmo donekle naslutio navodeći da je igra naišla na izrazito loš odziv, ali je takođe otkrio i da je Tom Clancy’s The Division 2 isto podbacio, ali ne u tako dramatičnoj meri (mada se nama ovaj naslov dopao).

Očekujemo da će razvojni timovi posvetiti vreme kako bi ispeglali navedene naslove, ali se nadamo da će ove igre promeniti način na koji su implementirane mikrotransakcije (na potpuno izbacivanje svakako ne možemo da računamo).

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password