Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Red Dead Redemption 2 PC verzija je konačno zvanično potvrđena!

Poznat i datum kada izlazi Red Dead Redemption 2 za PC!

Više puta smo do sad prenosili glasine da Rockstar Games priprema Red Dead Redemption 2 PC verziju, a danas je ova verzija konačno i zvanično potvrđena!

Rockstar Games je na svom zvaničnom Twitter profilu objavio fotografiju na kojoj je navedeno da RDR2 stiže na PC već 5. novembra ove godine!

RDR2 verzija za kompjutere će imati brojna tehnička unapređenja i podršku za specijalne grafičke efekte, ali su autori potvrdili i nove singlplejer modove kao što su Bounty Hunting, Gang Hideouts, nova oružja i drugo. PC izdanje će takođe imati i sve do sada objavljene apdejte igre, kao i naknadno dodat onlajn sadržaj.

Igra će u novembru biti objavljena na Epic Games Store platformi (naravno kroz Rockstar Launcher), ali ljubitelji Steam-a nemaju previše razloga da se nerviraju jer će igra svoje prve korake na Valve servisu napraviti samo mesec dana kasnije, tj. tokom decembra ove godine. Osim kroz ove servise, RDR2 će biti dostupan i na Google Stadia platformi.

Pretprodaja počinje od 9. oktobra, a svi igrači koji se odluče na taj korak (a mislimo da neće zažaliti zbog toga) kao bonus će dobiti dve Rockstar igre besplatno koje mogu da odaberu od ovih šest ponuđenih:

  • Grand Theft Auto III
  • Grand Theft Auto: Vice City
  • Grand Theft Auto: San Andreas
  • Bully: Scholarship Edition
  • L.A. Noire: The Complete Edition
  • Max Payne 3: The Complete Edition 

Našu recenziju verzije za konzole možete da pročitate ovde, a u videu ispod i to kako se Djixx snašla u igri.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!