Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Street of Rage 4 na prvi pogled – Gamescom 2019

Street of Rage 4 je poslastica za Sega Mega Drive 2 generaciju!

Ukoliko ste stariji i vreme ste provodili uz Sega Mega Drive 2, onda ste verovatno jedan od igrača kod kog će najava Street of Rage nastavka izazvati burne reakcije.

Jedna od najpopularnijih skrolujućih tuča 16-bit generacije konzola uskoro dobija najnoviji nastavak zahvaljujući talentovanom razvojnom timu koji je već uradio izvanredan posao sa igrom Wonder Boy: The Dragon’s Trap. Po onom što smo videli tokom Gamescom 2019 sajma, Street of Rage 4 deluje kao da ide baš u tom smeru.

Pa tako, autori su znali da moraju da zadrže 2D prezentaciju, pa su uložili ogroman napor da sprajtovi budu što lepše nacrtani i animirani i oni su na nivou onog iz prethodne igre. Tokom našeg dvadesetominutnog testa uverili smo se da sve izgleda fenomenalno.

Street of Rage 4 na prvi pogled Gamescom 2019 Cherry Hunter

Što se tiče izvođenja, demo je otkrio da će ono biti poput druge igre u serijalu, a na raspolaganju su bili Blaze, Axel i potpuno nova heroina koja je predstavljena tokom sajma – Cherry Hunter. Ona se savršeno slaže sa starom ekipom, a tokom igre deluje drugačije zahvaljujući tome što može da potrči napred dvostrukim pritiskom na levo ili desno.

SoR4 donosi i par izmena u odnosu na prethodnike. Izbačena je skala za super udarce (troši se energija za aktivaciju specijala), a igra za razliku od trojke je potpuno linearna.

Razvojni timovi Lizardcube, Guard Crush Games i Dotemu su za sad potvrdili da igra izlazi za PC, PlayStation 4, Xbox One i Switch, ali tačan datum premijere trenutno nije poznat.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!