Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Steam menja svoj izgled ovog meseca

Ovomesečni apdejt donosi reorganizaciju Steam platforme

Steam ovog meseca dobija dugonajavljivani apdejt koji će promeniti izgled Library sekcije, kao i same prodavnice.

Valve je tokom nedavno održanog PAX West sajma (u Sijetlu, SAD) održao konferenciju za novinare i razvojne timove na kojoj je predstavio apdejt koji bi uskoro mogao da promeni izgled Steam platforme. Kompanija je navela da će open beta za novi Library početi 17. septembra, dok je nova Events alatka za objave razvojnih timova aktivirana tokom jučerašnjeg dana, a open beta za Steam Labs je predviđena za današnji dan.

Lepa vest je da svi igrači mogu da se prijave za beta test.

Novi izgled Steam Library

Novi Library će omogućiti igračima da ostanu u toku sa apdejtima i događajima u vezi sa igrama iz njihove kolekcije. Apdejt će takođe olakšati organizaciju igara, a najveća novina će biti početna stranica koja će imati „quick” linkove ka igrama iz kolekcije, poslednje pokrenutim naslovima, kao i onim koje igraju prijatelji igrača.

„Glavni cilje je da se pomogne igračima da nađu narednu igru koju bi mogli da igraju”, rekao je jedan od dizajnera u kompaniji Valve, Alden Kroll.

Kao što možete da vidite, najpopularnija PC platforma će uskoro izgledati veoma drugačije, a da li će uspeti da ispuni zadate ciljeve, ostaje tek da se vidi.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!