Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Need for Speed Heat – objavljen gameplay video dugačak 2 sata

Need for Speed Heat video traje više od 2 sata!

EA je tokom Gamescom 2019 pružio igračima priliku da isprobaju Need for Speed Heat, a jedan od gejmera je postavio snimak koji detaljno prikazuje igru.

Koliko detaljno? Pa, jutjuber „CROWNED” je postavio video koji traje više od dva sata! On je na početku svake trke koju je imao priliku da isproba, napravio zaokret od 180 stepeni i umesto da se bori za prvu poziciju krenuo u istraživanje grada. Snimak je zaista impresivan jer prikazuje noćne i dnevne trke, različite vremenske prilike, kao i vozila koja su ubačena u Need for Speed Heat. Takođe, CROWNED je pokazao i kako izgleda podešavanje automobila, kastomizacija i povratak jurnjave sa policijom.

Ukoliko vas zanima novi NFS, nema sumnje da je ovaj video baš ono što tražite, jer će sigurno odgovoriti na skoro sva vaša pitanja.

Osim stvari koji mogu da se vide u klipu, treba dodati i to da je razvojni tim Ghost Games obećao da igra neće imati mikrotransakcije, barem ne u obliku kakav je bio u NFS Payback. Kako su objasnili autori, u prodaji će biti samo time-saving ajtemi, kao što su mape koje otkrivaju lokacije skrivenih collectable predmeta u otvorenom svetu.

NFS Heat izlazi 8. novembra u verziji za PlayStation 4, Xbox One i PC.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!