Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Nova Resident Evil igra će biti predstavljena uskoro!

Sledeći Resident Evil za sad poznat samo kao Project REsistance

Capcom je zvanično potvrdio da će nova Resident Evil igra biti predstavljena 9. septembra, nekoliko dana pre početka Tokyo Game Show 2019 sajma.

Novi naslov je za sad poznat samo kao Project Resistance, a autori su potvrdili da igra izlazi za PlayStation 4, Xbox One i PC. Trejler će biti objavljen u ponedeljak, 9. septembra u 17h po našem vremenu, a autori su kreirali i posebnu teaser stranicu.

Nakon što novi RE bude zvanično predstavljen, gejmplej video iz igre će se vrteti na Capcom štandu tokom Tokyo Game Show 2019 sajma. Nije poznato da li će on biti odmah objavljen i na YouTube kanalu kompanije.

Mada se Capcom svojski potrudio da prikrije podatke o igri, jedna osoba je uspela da iskopa thumbnail sličice iz videa koji izdavač planira da prikaže za desetak dana. U prvi mah su objavljene samo mutne slike, ali su kasnije iskopane i one boljeg kvaliteta.

Na osnovu toga možemo slobodno da kažemo da se ne radi o Resident Evil 3 rimejku, već o potpuno novom ostvarenju koje će po svemu sudeći biti okrenuto igri za četiri igrača. To nas pomalo podseća na Outbreak pa se nadamo da Capcom zna šta radi. Ako je suditi po poslednje dve RE igre, naša očekivanja su visoka.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!