Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Bandai Namco neće objavljivati igre ekskluzivno na Epic Game Store

Bandai Namco želi više igrača, a ne bolji profit!

Predstavnik evropskog ogranka kompanije Bandai Namco u nedavnom intervjuu naveo je da ovaj izdavač ne želi da objavljuje igre samo za Epic prodavnicu.

Harve Hoerdt, jedan od potpredsednika sektora za marketing i digitalni sadržaj kompanije Bandai Namco Europe, istakao je da Epic prodavnica izgleda sjajno u ovim momentima, da ona ima puno korisnika, kao i da je njihov poslovni model primamljiv (najviše misleći tu na bolji procenat zarade u odnosu na Steam), ali da tu postoji i jedna stvar koja ne odgovara BNE.

„Koliko sam ja razumeo oni (Epic Games) žele ekskluzivnost, a to nije naša vizija. Mi želimo da naš sadržaj bude dostupan što većem broju igrača, pa iz tog razloga ne verujem da ćemo u bliskoj budućnosti sarađivati sa kompanijom Epic”, naveo je Hoerdt.

On je to dodatno ilustrovao izjavivši da ne vidi poentu da, na primer Tekken 7 postane Epic Games Store ekskluziva i da na taj način ovaj naslov bude uklonjen sa Steam platforme. Ovo je tokom prethodnih meseci u više navrata bio slučaj sa nekim drugim igrama, što je izazvalo bes igrača.

Zaista osvežavajuć stav kompanije BNE u momentu kada sve više i više izdavača polako prelazi na Epic Games Store!

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!