Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Session stiže na Steam Early Access u septembru

Nakon četiri godine čekanje uskoro ćemo moći da probamo skejtborder igru Session!

Četiri godine otkako je skejtbording igra Session prvi put najavljena ona će tokom septembra konačno zakoračiti na Steam platformu kroz Early Access program.

Creā-ture Studios je prvi put predstavio ovo ostvarenje kao Project:Session kroz Steam Greenlight platformu 2015. godine, a dve godine kasnije igra je dobila i novčana sredstva kroz Kickstarter kampanju.

Može se reći da su mnogi igrači sa ushićenjem ispratili novu skateboard igru, kojih u poslednje vreme nema previše, ali su stali u red da podrže ovo ostvarenje kada su videli kako ono zaista izgleda. Ova igra je daleko od nerealnih egzebicija viđenih u Tony Hawk serijalu, a realističnija čak i od Skate franšize i ona otkriva jedinstvenu ideju autora: u ovoj igri neće postojati score sistem, već će trikovi morati da izgleda dobro. Ukoliko gejmeri ne uspeju u tome, moraće da usavrše stil!

Da bi dodatno naglasili ovu poentu, autori su se odlučili za neobičan sistem upravljanja. Naime, svaki analogni stick će kontrolisati jednu nogu u pokušaju da se emuliraju potezi koje skejteri izvode u stvarnosti kako bi uradili neki trik. Na osnovu svega rečenog, deluje nam kao da će ovo biti najrealističnija skejtbord simulacija do sad.

Session će zakoračiti u Steam Early Access 17. septembra ove godine, dok se verzija za Xbox One očekuje tokom oktobra takođe u ranoj fazi kroz „Xbox Game Preview” program. Za sad nije najavljeno izdanje za ostale igračke sisteme.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!