Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Objavljen eFootball PES 2020 demo

Od danas možete da isprobate eFootball PES 2020, ali samo ako imate PS4 ili Xbox One!

Konami je danas zvanično predstavio izgled naslovne strane svoje fudbalske simulacije eFootball PES 2020, ali i još važnije dobili smo i demo igre.

Demo možete da preuzmete odmah, ali kao i prethodnih godina, samo u verziji za PlayStation 4 i Xbox One. Ukoliko ste čekali Steam verziju, možda će i sada raditi zaobilazno rešenje, a o tome ćemo pisati čim dobijemo potvrdnu informaciju da ta tehnika funkcioniše.

Juventus FC, Manchester United, FC Barcelona, Arsenal FC i FC Bayern su samo neki od klubova koji će moći da se isprobaju u eFootball PES 2020 demou, a ceo spisak broji 13 svetskih klubova. Utakmice će moći da se odigraju na Alianz Areni koja je pored Juventusa još jedna od ekskluziva Konami-jevog fudbala.

Igrači će moći da odigraju utakmice u Online i Offline modovima, a velika novina ove godine je što će se u demou naći i Edit mod koji omogućuje promenu izgleda fudbalera, timova i dresova.

Osim demoa Konami je danas obelodanio izgled naslovne stranice igre na kojoj će se naći četiri popularna fudbalera. Lionel Messi će se opet naći u fokusu, ali će se rame uz rame sa njim naći i Miralem Pjanić, Serge Gnabry i Scott McTominay.

PES 2020 se očekuje 10. septembra istovremeno za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!