Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

THQ Nordic će predstaviti novu igru tokom Gamescom 2019

Nova igra THQ Nordic-a će moći da se isproba i u samoj hali Gamescom sajma!

THQ Nordic je danas objavio listu igara koje će prikazati tokom Gamescom 2019 sajma koji se održava narednog meseca, a na spisku se nalazi i jedno iznenađenje.

THQ ove godine može da se pohvali impresivnim spiskom naslova sa kojim će zagrejati atmosferu ovogodišnjeg sajma u Kelnu.

Na listi se nalazi postapokaliptični akcioni RPG Biomutant, a tu su i dva nova nastavka legendarnih serijala: Desperados III i spin-off Darksiders Genesis. Među najavljenim igrama su i Destroy All Humans!, kao i SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated, rimejk kultnog klasika.

Na kraju tog spiska se nalazi još jedno ostvarenje kojem THQ još nije otkrio ime, ali je ovaj izdavač naveo da će igra biti predstavljena uskoro kao i to da će igrači imati priliku da isprobaju ovu igru tokom Gamescom 2019 sajma. To uskoro najverovatnije znači Opening Night lajv strim, novi šou kojim će biti otvoren Gamescom, a koji je zakazan za 19. avgust u 20h, po našem vremenu.

Gamescom 2019 će biti održan od 21. do 24. avgusta, a 20. avgusta će vrata sajma biti otvorena za novinare i influensere. VGA tim će i ove godine posetiti Gamescom, a ekskluzivne utiske iz najnovijih igara, snimke, kao i sažetak najzanimljivijih detalja možete da očekujete odmah nakon sajma.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!