Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

FIFA 20 ostala bez Juventusa zbog PES 2020!

Juventus kao Piemonte Calcio u FIFA 20!

Nakon što je Konami danas objavio da ima ekskluzivna prava da koristi ime i oznake italijanskog šampiona, objašnjeno je kako će ovaj problem biti rešen u FIFA 20.

Taman kada je EA Sports za prošlogodišnje izdanje svoje fudbalske simulacije uspeo da ugrabi zvaničnu licencu Serie A lige, Konami je sa novim udarcem uspeo da ponovo rasplamsa bitku.

U trejleru koji možete da vidite ispod, Konami je zvanično objavio da je obezbedio ekskluzivna prava na ime kluba, grb i izgled dresova, kao i da se radi o dugoročnom ugovoru o saradnji.

Kao odgovor na to, EA Sports se ubrzo oglasio navodeći da će problem rešiti tako što će umesto Juventusa u igru ubaciti fiktivni klub po imenu Piemonte Calcio. Baš poput imena klubova kakve smo do sad viđali samo u PES serijalu, ime ovog kluba je kreirano tako da naslućuje o čemu se radi: Piedmont je region u kojem se Juventus nalazi.

Da li će Ronaldo biti u FIFA 20?

Piemonte Calcio će u svim modovima FIFA 20 koristiti fiktivna obeležja, ali će biti sastavljen od pravih igrača Juventusa kao što su Ronaldo, Dybala i drugi, a oni će biti dostupni u svim modovima nove fudbalske simulacije, uključujući tu i FIFA Ultimate Team. Igrači će takođe biti prikazani u njihovoj trenutnoj formi.

Naravno, sve ovo znači da će italijanska liga opet biti označena kao Calcio A u najnovijoj FIFA simulaciji.

eFootball PES 2020 izlazi 10. septembra, dok se FIFA 20 očekuje 27. septembra, a oba naslova izlaze za PC, Xbox One i PlayStation 4.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!