Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Harry Potter Wizards Unite objavljen za mobilne uređaje

Harry Potter Wizards Unite želi da dostigne uspeh Pokemon Go fenomena!

Nakon neverovatnog uspeha igre Pokemon Go, razvojni tim Niantic Labs je odlučio da objavi još jednu augmented reality igru – Harry Potter Wizards Unite.

AR (proširena stvarnost) igra je objavljena za iOS i Android mobilne uređaje i deli mnogo sličnosti sa prethodnim ostvarenjem razvojnog studija. Baš kao i u Pokemon Go, i u Wizards Unite igrači moraju da šetaju u stvarnom okruženju i na taj način istražuju virtualnu mapu.

Zanimljivo je pomenuti da je igra prvobitno trebala da bude objavljena 21. juna, ali je u digitalne prodavnice isporučena dan ranije. Za razliku od Pokemon Go, Wizards Unite je brzo bio dostupan i u našem regionu, a ovo je link za Google Play prodavnicu, dok se App Store verzija nalazi ovde.

Dopuna vesti: Po prvim rezultatima najnovija AR igra već beleži veliku popularnost, ali za sad nije uspela da nadmaši brojke koje je postiglo prethodno ostvarenje Niantic Labs studija. U roku od 15 sati nakon premijere igre ona je dostigla prvo mesto na američkoj iOS App store prodavnici, ali prihodi koje je donosilo ovo ostvarenje nisu na nivou Pokemon Go aplikacije.

Naše utiske iz igre Pokemon Go možete da vidite u videu ispod, da li je vreme da opet napravimo ovakav video?

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!