Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Hrvatski automobil Rimac C_TWO stigao u Forza Horizon 4!

Rimac C_TWO je prvi električni hiperauto u igri!

Razvojni tim Playground Games je pre nekoliko dana dodao hrvatski hiperautomobil Rimac C_TWO u u svoju popularnu vožnju Forza Horizon 4.

I dok svi bruje o E3 2019 sajmu koji se trenutno održava u Los Anđelesu, autori vožnje Forza Horizon 4 su baš ovih dana dodali novi sadržaj u igru, a na spisku onoga što donosi „Update 10″ se našao električni hiperauto koji dolazi iz Hrvatske!

Rimac C_TWO je koncept automobil koji se trenutno još ne nalazi u serijskoj proizvodnji, a on je predstavljen 2018. godine na Geneva Motor Show sajmu. Model je karakterističan zbog toga što ima blizu 2000 konjskih snaga, dok brzinu od 100 km/h može da postigne za 1,85 sekundi. Ovo je ujedno i prvi električni hiperauto koji se našao u popularnoj vožnji za Xbox One i PC. Zbog ovakvih karakteristika možete i da pretpostavite da jedva čekamo da ga isprobamo u igri!

Hrvatski proizvođač Rimac Automobili je smešten u mestu Sveta Nedelja u Hrvatskoj, a ova kompanija je svojim modelima brzo privukla pažnju šire javnosti. Zanimljivo je i to da je Ričard Hamond (Richard Hammond), poznati voditelj emisija Top Gear i Grand Tour doživeo težu saobraćajnu nesreću sletevši sa puta dok je testirao prethodni model Rimac Concept One.

Update 10 ipak nije bio jedina novina koju je Playground Games pripremio pošto je ovaj studio tokom Microsoft E3 prezentacije otkrio drugu ekspanziju igre koja se zove Lego Speed Champions, a koja je dostupna od danas.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!