Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Mi Store – U petak svečano otvaranje druge Xiaomi prodavnice

Popusti i poznate ličnosti na otvaranju druge Xiaomi Mi Store prodavnice

Xiaomi uz partnerstvo sa lokalnim distributerom, kompanijom PC Centar, otvara drugi Mi Store u Srbiji, u novom tržnom centru Ada Mall.

Druga Xiaomi Mi Prodavnica će biti zvanično otvorena u petak, 24. maja od 12 časova u Ada Mall tržnom centru, a događaju će prisustvovati poznate ličnosti – Goca Tržan, Viktor Savić i Sloboda Mićalović.

Povodom otvaranja, Xiaomi je pripremio velike popuste i akcije. Svi koji donesu bilo koji polovni Xiaomi telefon dobijaju 30% popusta na kupovinu novog telefona. Ceo ecosystem Xiaomi proizvoda na popustu je od 15% a GOLD linija mobilnih telefona Mi A1, Redmi 5A, Mi A2 samo na dan otvaranja prodaju se po specijalnim cenama zbog kojih iznova vredi čekati u redu. To nije sve, premijerno će biti predstavljen i telefon Mi 9 SE po specijalnoj akcijskoj ceni.

U ekskluzivnom prostoru u Ada Mall svi zainteresovani mogu da pogledaju čitav prodajni protfolio kompanije Xiaomi koji se po ponudi ne razlikuje od onoga što kupci mogu da pronađu u radnjama u Parizu, Beču, Londonu i drugim gradovima. Tu su pre svega mobilni telefoni po kojima je Xiaomi najpoznatiji, ali i drugi proizvodi poput pametnih usisivača, osveživača vazduha, bluetooth ketlera i električnih skutera.

Mi Store prodavnica se nalazi u Ada Mall shopping centru i radiće svakog dana kao i vikendom od 10 do 22h, od dana otvaranja odnosno 24.5.2019.

Podsetimo, prva prodavnica se nalazi u Ušće tržnom centru, a kako je izgledalo to otvaranje možete da vidite ovde.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!