Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Vampyr Gameplay 3. deo – Sad će da me napadaju ludi vampiri!

Novi Vampyr gameplay video: Vampir Amidžidži odlazi u KST!

Vampyr Gameplay 3. deo video je snimljen pre nekog vremena, a odlučili smo da ga emitujemo sad dok čekamo Rage 2 i druge nove igre.

Djixx je odlučila da nastavi svoju vampirsku avanturu kao poznati voditelj sa jedne domaće televizije i to u igri Vampyr, koji odlazi u KST, a kako je to izgledalo možete da vidite u ovom snimku.

Pogledajte ceo video ovde:

U serijalu ,,Niste pitali, a niste ni tražili”, u igri koju nismo ni fenomenalno ocenili pojavljuje se Đurđina ,,Djixx” Radić (@djixx_), a da li ćemo snimati dalje zavisi samo od vas! Napišite nam u komentarima da li želite da vidite nastavak!

Možete da pogledate i prethodne klipove u serijalu (ako ni zbog čega drugog onda makar zbog konteksta :D):

Vampyr je igra iza koje stoji razvojni tim DONTNOD Entertainment najpoznatiji po Life is Strange naslovima, kao i osrednjim Remember Me. Ovo ostvarenje se pak razlikuje od svega što je studio radio do sad, jer se radi o RPG naslovu sa fokusom na priču po čemu je sada već prepoznatljiv Dontnod tim. Osim što je njihova vampirska objavljena za PC, PlayStation 4 i Xbox One prošle godine, u nekom momentu tokom 2019. biće izdata i verzija za Nintendo Switch konzole.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!