Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 će imati igriv demo u oktobru

Da li ste spremni da odete u Berlin kako biste isprobali Bloodlines 2?

Razvojni tim Hardsuit Labs je naveo da će igriv demo naslova Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 biti dostupan igračima tokom oktobra.

To je dobra vest, a ono što se našim igračima verovatno neće svideti je to što će demo moći da isprobaju samo ako otputuju u Berlin. Naime, demo će biti dostupan tokom PDXCON 2019 događaja koji organizuje izdavač ovog ostvarenja, Paradox Interactive u periodu od 18. do 20. oktobra.

Kako je navedeno na zvaničnom Twitter profilu ovog naslova, igrači će u oktobru imati priliku da među prvima isprobaju Bloodlines 2.

Ipak, verujemo da ćemo imati priliku da vidimo gejmplej snimke iz igre mnogo pre oktobra. Autori će verovatno prvo dati medijima šansu da isprobaju dugoočekivani naslov, a nekima od njih će možda biti omogućeno da postave snimke na YouTube. Prva prilika za to je E3 sajam koji se održava u junu, a koji mnogi izdavači koriste kako bi promovisali nadolazeće naslove. Problem u ovoj pretpostavci je to što se sajam u Los Anđelesu održava možda prerano za ovakvu objavu za ostvarenje koje stiže tek za 10 meseci. Uz to Paradox Interactive do sad nije imao značajnije prisustvo na prethodnim E3 sajmovima, pa smo ubeđeni da je veća šansa da ćemo videti kako igra izgleda tokom trajanja Gamescom 2019 sajma koji se održava u avgustu. Mada Bloodlines 2 sigurno neće biti dostupan igračima, možda će on biti prikazan novinarima koji će imati dozvolu da objave snimke na svojim portalima.

PDXCON se biti održan na prostoru od 8000 kvadratnih metara, imaće 4 bine na kojim će biti prikazani svi aktuelni naslovi Paradox Interactive-a, kao i igre u izradi kao što je Bloodlines 2 koji je verovatno tu da privuče više posetilaca.

Podsetimo, Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 će biti objavljen tokom marta 2020. godine. Detaljnu najavu igre možete da pogledate ovde.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!