Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Glasina: Red Dead Redemption 2 PC će biti najavljen 22. aprila

Red Dead Redemption 2 PC kao najnovije oružje Epic Games prodavnice?

Apdejt: Baš kao što smo posumnjali, vest o Red Dead Redemption 2 PC verziji nije bila istinita.

Naime, korisnik koji je objavio ovu vest naknadno je pisao i o tome kako će Super Mario Odyssey takođe biti prebačen na PC što bi bio ogroman presedan za kompaniju Nintendo koja čuva svoje ekskluzivne igre. Tekst ovih navoda je bio identičan kao i za RDR2PC zbog čega nije teško zaključiti da se radi samo o okrutnoj šali.

Dok ne vidimo zvaničnu najavu kompanije Take Two i obzirom na navedenu vest o Borderlands 3, iz svega ovog vredi izvući zaključak da će RDR2PC kada bude objavljen sigurno imati neku formu ekskluzivnosti sa Epic Games prodavnicom.

Stara vest

Ako je verovati glasini, Red Dead Redemption 2 PC verzija će biti objavljena već 9. jula ove godine i to kao Epic Games Store ekskluziva!

Po podacima koji su procureli, Take Two će zvanično potvrditi Red Dead Redemption 2 verziju za kompjutere 22. aprila 2019., a ona će biti izdata za Epic Games Store 9. jula 2019. godine.

Ono što nama malo deluje sumnjivo u ovim navodima je to što je objašnjeno da se ovog puta ne radi o vremenskoj eksluzivnosti, već će RDR2 zauvek ostati privilegija Epic Games prodavnice što će biti, ako se ispostavi kao tačno, prvi ovakav slučaj do sad.

Obično nerado prenosimo glasine, ali se ovog puta navodi da je informacija došla od osobe koja je nedavno takođe otkrila da se sprema Borderlands 3.

Take Two je izdavač i RDR2 i Borderlands 3, koji je baš pre nekoliko dana najavljen kao Epic-ova najnovija ekskluziva što nam daje potvrdu da, ako popularni vestern bude najavljen za PC, on će biti izdat pod sličnim uslovima. Kako je Red Dead Redemption 2 bio jedan od najvažnijih igara prošle godine i veliki komercijalni uspeh, verzija za kompjutere takođe može da donese unosan profit zbog čega nam ima smisla da će se Steam i Epic žustro boriti oko prava da budu ,,jedini”.

Za sad čekamo da Take Two opovrgne ove glasine, a ako se to ne desi uskoro, iščekivanje 22. aprila će postati veoma uzbudljivo!

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!