Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Datum izlaska Cyberpunk 2077 tokom E3 2019?

CD Project RED spreman da otkrije više detalja o Cyberpunk 2077, a da li to podrazumeva i njegov datum izlaska?

Čelnici razvojnog tima CD Project RED koji trenutno radi na Cyberpunk 2077, Adam Kicinski i Piotr Nielubowicz izjavili su kako će E3 2019 biti najvažniji u istoriji kompanije.

Reči koje su mogle da se čuju tokom godišnje konferencije za investitore analitičari industrije video igara već povezuju sa naslovom Cyberpunk 2077. Po njihovom mišljenju, razvojni tim bi tokom E3 2019 mogao da otkrije kada ćemo tačno moći da zaigramo jedan od trenutno najiščekivanijih naslova.

Kao dodatna potvrda ove teorije je izjava CD Project RED kako je baš E3 sajam najboljie momenat da se otkrije datum izlaska neke igre.

Celu prezentaciju iz koje su izvučene ove izjave možete da pogledate ovde:

Razvojni studio bi mogao da priča i o nekim drugim naslovima kao što je recimo mobilna verzija kartične igre Gwent, ali ono što je sigurno je da će razvojni tim tokom šoua u Los Anđelesu prikazati novi gejmplej trejler iz C2077, a očekuje se i da će biti predstavljeni novi detalji o naslovu.

Cyberpunk 2077 se priprema za PC i aktuelne konzole, pa smo ubeđeni da sad na izlazak igre nećemo čekati dugo, ali najbolje da saslušamo objavu CDPR tokom E3 2019 koji će se održati od 11. do 15. juna ove godine.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!