Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Otvorena prva Xiaomi prodavnica u Beogradu

Brojni kupci i poznate ličnosti na otvaranju Xiaomi prodavnice

Tokom jučerašnjeg dana svečano je otvorena prva Xiaomi ,,Mi Store” prodavnica na drugom spratu Ušće šoping centra u Beogradu.

Otvaranju je prisustvovao veliki broj zvanica, poslovnih partnera, medija ali i poznatih ličnosti kao što su Sloboda Mićalović, Viktor Savić, Anastasija Grujić, Diana Morić, Sofija Grijak, Vojislav Perić i mnogi drugi.

Otvaranje je privuklo i brojne kupce, jer je Xiaomi ponudio velike popuste i akcije, dok je prvi u redu bio u prilici da kupi bilo koji mobilni telefon po ceni od 1 dinar.

U ekskluzivnom prostoru na drugom spratu Ušće Shopping Center svi zainteresovani mogu da pogledaju čitav prodajni protfolio kompanije Xiaomi koji se po ponudi ne razlikuje od onoga što kupci mogu da pronađu u radnjama u Parizu, Beču, Londonu i drugim gradovima. Tu su pre svega mobilni telefoni po kojima je Xiaomi najpoznatiji, ali i drugi proizvodi poput pametnih usisivača, osveživača vazduha, bluetooth ketlera i električnih skutera.

Nakon sečenja trake koja je simbolično objavila otvaranje radnje, direktor kompanije PC Centar, Darko Gajić, koji je i distributer Xiaomi za teritoriju Srbije, pozvao je okupljene da uđu u zvanično otvorenu prodavnicu i razgledaju proizvode. “Srećan sam što je i Beograd sa Mi Store postao deo velike svetske porodice prodavnica koja je ujedno i nosilac ginisovog rekorda za najveći broj prodavnica otvorenih u isto vreme”, naveo je Grujić. Otvaranju prodavnice prisustvovala je i delegacija kompanije Xiaomi.

Prodavnica se nalazi u UŠĆE Shopping Center na drugom spratu i radi svakog dana kao i vikendom od 10 do 22h.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!