Objavljena free to play verzija Dead or Alive 6!

PC Slider Vesti

Prilika da besplatno isprobate Dead or Alive 6

KOEI Tecmo je juče objavio besplatnu verziju igre Dead or Alive 6 nazvanu Core Fighters koja može da se preuzme sa PSN, Xbox i Steam prodavnica.

Dead or Alive 6 Core Fighters u sebi ima četiri lika (Kasumi, Hitomi, Diego i Bass) i nekoliko modova: onlajn ranked režim, Versus, Arcade, Time Attack, Training i Quest. Uz sve to igračima će na raspolaganju biti i uvod u Story režim, kao i DOA Central koji predstavlja hub za nabavku dodatne odeće, muzike i drugo.

Razvojni tim je ponudio opciju gejmerima da u bilo kom momentu kupe dodatne likove pojedinačno po ceni od 4 evra, u setovima muških (po ceni od 35 evra) ili ženskih likova po ceni od 40 evra, kao i kolekciju od 20 boraca za 60 evra. Uz to u ponudi je i doplata za celu singlplejer priču po ceni od 20 evra.

Poprilično skup sistem doplate za dodatni sadržaj je odlika DOA6 za koji je trenutno ponuđen i Season Pass po ceni od neverovatnih 90 evra!

KOEI Tecmo je imao sličan sistem i u prethodnoj igri, Dead or Alive 5: Last Round za koju je do sad objavljeno preko 1100 dodataka koji zajedno koštaju više od 1200 evra! O mikrotransakcijama ćemo pričati opširnije u našoj recenziji igre koju možete da očekujete uskoro na portalu.

Free to play verziju igre je dostupna odmah u PSN i Xbox prodavnicama, dok je za PC možete da daunloadujete odavde.

Povodom premijere Dead or Alive 6 Core Fighter KOEI Tecmo je objavio i trejler koji možete da pogledate ispod.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password